Hoppa till sidans innehåll

Jubileumslopp med gott deltagarantal

31 DEC 2014 16:26
Idag gick den 30:e upplagan av Sylvesterloppet av stapeln, tyvärr inte helt smärtfritt.
  • Skapad: 31 DEC 2014 16:26

Tävlingsledningen vill börja med att beklaga det misstag som skedde strax efter starten med vägvisning. Cirka  30 - 40 personer blev tyvärr visade åt fel håll. För er som sprang bakom tätcyklisterna den extra rundan återbetalar vi naturligtvis anmälningsavgiften. Maila This is a mailto link era kontouppgifter om ni önskar återbetalning.

På grund av det inträffade är inte tiderna och placeringarna helt rättvisande men vi hoppas att det inte avskräcker er till framtida deltagande.

I övrigt är vi fantastiskt nöjda med så god uppslutning. Löpning har verkligen blivit trendigt igen och lockar alltfler motionärer. 200 löpare tog sig i mål med förhoppningsvis blodad tand för nya löparutmaningar. Snabbast bland herrarna var Fredrik Bolmstam, som tog sin andra seger. På damsidan vann Amanda Leo, som även hon vunnit tidigare, fast då i Flickor 5km (2006).

Vi vill också nämna att även Axel Evebring inte bara tog sin sjätte raka seger i ungdomklasserna utan några minuter efter målgång ställde sig på startlinjen igen för att springa 5 km! Vad månne bliva...

 

Reviderade resultat finner ni HÄR.

 

Återigen vill tävlingsledningen be om ursäkt för det inträffade och vill samtidigt passa på att önska alla ett Gott Nytt Löparår!

Skribent: Adam Sjöstrand
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Anderstorps OK
Magnus Andersson, Södergatan 25
33431 Anderstorp

Kontakt:
Tel: 0705806620
E-post: This is a mailto link

Se all info