Hoppa till sidans innehåll

Orienteringsträning ungdom våren 2021

21 MAR 2021 15:24
Tisdag 23 mars börjar säsongens första orienteringsträning för våra ungdomar i samarbete med Bredaryds SOK.
  • Skapad: 21 MAR 2021 15:24

Vi tränar som tidigare tillsammans med Bredaryds SOK. Vid tre tillfällen arrangerar AOK träningen, övriga gånger deltar vi på BSOK’s träningar i närområdet. AOK hjälper till med inplock av kontroller efter varje tillfälle.

Läs alltid kalendern på hemsidan för senaste information. Här finns nuvarande schema för våren. 

Det är mycket viktigt att vi delar upp oss i smågrupper och håller avstånd så fort vi kommer fram. Beroende på hur bra det fungerar att hålla avstånd kommer vi ev. att ha förskjuten tidpunkt för samling/genomgång för respektive klubb (ca 15 min).

Varje tillfälle har 2 hjälpledare samt 1-2 personer som tar in kontroller efteråt, från AOK. Som hjälpledare är man med hela träningen och stöttar, skuggar, ger tips och råd etc. Kontrollerna kan plockas in antingen samma kväll som träningen varit, alternativt någon dag efteråt.

Kan man inte på sitt uppsatta datum byter man själv med någon annan. Självklart är man välkommen att vara med även vid de tillfällen man inte har sitt namn på schemat. All hjälp uppskattas alltid!

Meddela gärna i så god tid som möjligt till nån av ledarna om en ungdom inte kan komma, det underlättar planering med kartor och logisitik. Hör av er vid frågor & synpunkter.

Mvh

John-Patrik, Geir Inge & Maria F (070-363 12 79)

Skribent: Maria Hörnquist
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Anderstorps OK
Magnus Andersson, Södergatan 25
33431 Anderstorp

Kontakt:
Tel: 0705806620
E-post: This is a mailto link...

Se all info