Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen har ordet

10 AUG 2020 19:48
Förstärkning av styrelsen med kassör.
  • Skapad: 10 AUG 2020 19:48

AOK är en stabil ideell förening med stöd från kommun och näringsliv, med bred verksamhet inom orientering, cykling, skidor och löpning. Ungdomsverksamheten är omfattande och föreningen har en bra och lång historik och är i tillväxt. Sedan årsmötet har vi dock haft en vakans i styrelsen på kassörsposten.


I sektionerna finns många eldsjälar som jobbar med administrationen, som medlemsregister och registrering av deltagare på träningarna. Kassören har därmed bra support i föreningen och från övriga styrelsen. Ekonomin är mycket god och har en prognos med fortsatt positiv utveckling de närmaste åren.

För en person som vill skapa nya nätverk, med trevliga människor, och hjälpa till att utveckla den anrika föreningen AOK, så är vi helt säkra på att vi ömsesidigt kan erbjuda en intressant roll i AOK:s styrelse som kassör.
Du kanske känner någon som är intresserad av att ta sig an denna typ av uppdrag för att skaffa sig erfarenhet inom föreningsekonomi och dess organisation. I så fall är ni välkomna att kontakta oss.
Magnus Andersson som tidigare innehaft posten har utvecklat rollen och processerna på ett mycket bra sätt. System och rutiner är lagda och Magnus är redo att vara mentor under en längre övergångstid.

Vid intresse kontakta valberedningen;

Kenneth Lundahl 070-6302057 eller Ola Carlström 072-5198401. Eller skicka ett mail till This is a mailto link

Skribent: Valberedningen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Anderstorps OK
Magnus Andersson, Södergatan 25
33431 Anderstorp

Kontakt:
Tel: 0705806620
E-post: This is a mailto link...

Se all info