Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsen

03 AUG 2020 22:24
Varför sitta inne när allt hopp är ute?
  • Uppdaterad: 03 AUG 2020 22:24

Så här i slutet av sommaren och inför hösten passar det bra med en liten uppdatering från styrelsen, som består av: 
Lennart Adolfsson (ledamot)
Niclas Hörnquist (ordförande)
Elisabeth Karlsson (ledamot)
Anders Kristoffersson (ledamot)
Gertrud Tuppela (ledamot)
Marika Törnqvist (sekreterare)

 

Vad har våren 2020 inneburit för Anderstorps OK?

Naturligtvis har även vår verksamhet påverkats på många sätt. Det mest påtagliga är att möjligheten att tävla i samtliga våra idrotter mer eller mindre har eliminerats. Vi har anpassat vår verksamhet fortlöpande enlig de direktiv som kommit, men som tur är så är vi ju utomhus, så träningsverksamheten har i stort sett bedrivits enligt den plan vi hade. Det är snarare så att vi utökat mängden träningar, då det inte varit tävlingsverksamhet på helgerna. 

Vi har rekordmånga aktivitetstillfällen registrerade för barn och ungdomar för vårterminen, vilket är fantastiskt glädjande. Vi har ökat medlemsintäkterna jämfört med förra året och den ekonomiska situationen är bra. AOK har för närvarande 640 medlemmar.
Några saker har vi dock tvingats ställa in, t.ex. gemensam sommaravslutning, Råskinnet (löpning), Jonsbo Challenge (MTB) samt några våffelserveringar. Vi har inte fått någon betydande negativ påverkan på vår ekonomi och har därmed inte heller sökt några bidrag för Coronarelaterade inkomstbortfall.
Det har varit härligt att se alla nya barn som kommer till MTB och orienteringsträning, men också vuxna och familjer som tränar löpning, MTB, orientering och fredagsfys. Vi har också ordnat tipspromenader, våffelservering och fortsatt arbetet med att underhålla och utveckla våra spår och anläggningar.

Stort TACK till alla ledare och övriga aktiva! En stor eloge till våra sponsorer också, som hjälper till att möjliggöra vår verksamhet.

Vi ser nu fram emot en fortsatt fin verksamhet i höst. Vi kommer att göra det bästa vi kan, tillsammans med sektionerna, för att tillhandahålla en bra verksamhet med de gällande restriktionerna. Förhoppningsvis blir det också lite mer tävlingsverksamhet runt om i Sverige, för de som uppskattar det.

Vi ses väl där ute?

Styrelsen genom Niclas Hörnquist
Skribent: Niclas Hörnquist
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Anderstorps OK
Magnus Andersson, Södergatan 25
33431 Anderstorp

Kontakt:
Tel: 0705806620
E-post: This is a mailto link...

Se all info